OM OSS

Om Jämtsol Energi

Jämtsol Energi AB skapades från en idé om ett fossilfritt Sverige. När siffrorna visade hur stor del
energi som vi inte tar vara på som kommer från solen så insåg vi att detta vill vi hjälpa till med. Solenergi är ren och grön el som alla kan ta del av, oavsett om det är till villan, husbilen eller ladugården. Då kostnaden var väldigt hög för solceller såg vi också en möjlighet att erbjuda kompletta lösningar till vettiga priser. Jämtsol Energi bygger både stora och små anläggningar, vi arbetar både lokalt och på annan ort med utgångspunkt i Östersund.

Funderar du på solceller så tveka inte att höra av dig till oss. Vi lämnar gärna referenser till tidigare jobb och erbjuder alltid kostnadsfria besök så du som kund kan känna dig trygg i val av solcellsleverantör.

Processen

Till hemsida2

Planera

Mont1

Installera

Mont6

Färdigt

FAQ

Våra solceller är kvalitetsprodukter från dom främsta tillverkarna i världen med goda garantier. Vi har valt att arbeta med material som produceras med lägsta möjliga inverkan på miljön. Vi har paneler från bland annat Jinko, LG, LongiSolar, Trina Solar och Futurasun.

Vi gör alltid en beräkning utifrån områdets snözon och monterar anläggningen för att tåla vintrarna i Jämtland/Härjedalen. Snö glider väldigt lätt av panelerna på grund av dess hala yta och mörka färg.

Vi har väldigt goda förutsättningar för solenergi i Jämtland. Under sommarhalvåret då dagarna är långa så får vi väldigt många soltimmar. Den milda temperaturen gör att panelerna blir mer effektiva då dom mår bra av kylning.